Hvilken långiver av forbrukslån er best?

I dag er det mange långivere som tilbyr forbrukslån på det norske markedet, så det kan av og til være vanskelig å vite hvilken långiver man skal velge. Det er mange kjente navn som går igjen i annonser du kan finne på internett, som Bank Norwegian, Lendo, DNB, Opp Finans, Ya Bank, Santander Bank, Nordea og en hel mengde med andre finansagenter, banker og andre selskaper som tilbyr lån uten sikkerhet til forskjellige renter og forskjellige vilkår. Så hvordan skal man egentlig vite hvem som er best og som lønner seg mest til ditt låneformål?

Ny lav rente som starter på 7,9 % finner du i hvert fall hos dette forbrukslånet fra Santander Bank: Forbrukslån fra Santander Bank - Forbrukslån fra kr 30 000 til 250 000. Enkelt og uforpliktende søknadsskjema. En av Norges største tilbydere av forbrukslån.

Det finnes ikke noe entydig svar på denne problemstillingen, så en ting man kan gjøre er å sammenligne forskjellige prislister fra ulike långivere, for så å søke der hvor betingelsene ser best ut, i alle fall på papiret. Forsøk å finne det laveste etableringsgebyret, termingebyret og den laveste effektive renten. Klarer du å skaffe deg det beste tilbudet, kan det skille flere tusen kroner i året i renteutgifter i forhold til andre långivere med dårligere vilkår.

Nå er ikke forbrukslån av de billigste formene for finansiering i utgangspunktet, så regn med en rente på mellom 10 og 20 prosent, noe som faktisk vil variere utifra en kredittscore basert på risiko, sikkerhet, betalingsdyktighet og en generell økonomisk situasjon. Søk hos flere for å finne de beste betingelsene, for lånetilbudene som blir gitt er ikke bindene, det går ann å takke nei. Blir det avslag i en bank kan det fortsatt hende at en annen bank godkjenner søknaden, ettersom de forskjellige bankene og låneselskapene vurderer søknader på forskjellige måter, det er ingen fasit på hvordan et avslag eller en godkjenning skal være.

Låneeksempel for Santander Bank: Eff.rente 16,84 %, kr 65 000 o/5 år, etabl.geb 650 Tot. kr 94 150,-
Copyright © Lån av penger