Lån på dagen med kredittkort

Hvis du ønsker å skaffe deg penger på dagen, kan et kredittkort være en glimrende løsning for å dekke pengebehovet ditt. Dette er altså ikke et tradisjonelt lån på dagen, hvor du får utbetalt en avtalt sum i en engangsoverføring, men en innvilget kreditt på inntil 150.000 kroner, som du har tilgang til hele tiden du holder deg innenfor kredittrammen. Så hvis dette er en god økonomisk løsning for deg, kommer kanskje spørsmålet; hvilket kredittkort skal man da velge?

Hvilket kredittkort du bør skaffe deg er egentlig litt avhengig av hvorfor du vil få tak i et kredittkort. Det finnes nemlig en rekke ulike bonusordninger og fordeler med å eie et kredittkort, utover bare kredittrammen som kortene gir deg som bruker. Har du hørt om cashback og bonus? Dette er en måte du kan spare penger på, ettersom du enten får tilbake en liten prosent av alt du kjøper, eller du får en rabatt hos utvalgte forhandlere som samarbeider med kortselskapet. Så et kredittkort gir deg mange fordeler utover det at du kan låne penger via kortet ditt.

Bestill et kredittkort på dagen


Så et kredittkort er egentlig ikke et lån på dagen, men heller en kredittramme som innvilges på dagen, som du har tilgang til i lang tid fremover. En ganske så fleksibel kredittramme hvis du er dyktig til å betale ned så mye du klarer hver måned når regningen kommer. Dette er egentlig den viktigste delen av lånet, ettersom du står fritt til å velge hvor mye du ønsker eller klarer å betale hver måned. Har du midler til å betale ned hele lånet etter at du har bruk opp den rentefrie perioden, er dette såklart det billigste alternativet.

Hvis du regner med å ikke betale ned hele summen hver eneste måned, bør du i så fall se etter et kredittkort med en så lav rente som mulig. Santander Bank har for eksempel et kredittkort med en rente på litt over 17 %, og dette bør være maksrenten din hvis du skal utnytte kreditten i kortet over litt tid.

Har du en tidshorisont på mer enn ett år, når det gjelder tilbakebetalingen, bør du nok heller vurdere et lån uten sikkerhet, hvor du betaler en fast sum hver måned basert på rentesatsen, tidsrammen for lånet og hvor stort beløp du har tatt opp i lån. Rentesatsen på et lån uten sikkerhet bestemmes utifra en kredittscore som tas ut når du søker om lånet. Banken vil gjennomføre en kredittvurdering, hvor faktorer som alder, inntekt, jobb og lignende er med på å bestemme hvilken kredittscore du havner på, som igjen speiles i hvilken rente du tilbys.

Som du forstår finnes det flere muligheter til å ta opp et lån på dagen, enten via et vanlig kredittkort eller ved å ta opp et forbrukslån uten sikkerhet.
Copyright © Lån av penger